EX Pressie

Afscheid nemen van de enorme druk waaronder jij al jaren gebukt gaat, met een zucht van verlichting. Leven zoals het bedoeld is, vanuit je hart met passie.

We nemen je stap voor stap mee door dit proces, waarbij je je gedragen en gesteund voelt. Je staat er niet meer alleen voor, dit doen we samen.

Stress is like a rocking chair: it gives you something to do but gets you nowhere.

onbekende schrijver

Het allerliefst zou je nu alles uit je handen willen laten vallen en een diepe winterslaap houden. De druk die je ervaart in je leven, is niet meer vol te houden. Hoe drukker het wordt in je hoofd en hoe meer structuur je aan probeert te brengen, er lijkt alleen maar meer bij te komen op je to do lijst.

Je bent het spuugzat, maar hebt geen idee hoe je je kunt bevrijden van deze wirwar aan verplichtingen. Het is je allemaal te veel en je weet niet meer hoe je kunt genieten van het leven.

Wij weten het wel en we weten ook hoe je het roer kunt omgooien, zonder dat je daarbij grote griezelige stappen hoeft te zetten.

Stap voor stap brengen we je naar een plek waar jij je goed voelt. In jouw tempo. Op de route houden we je hand vast en indien nodig dragen we je even. Samen gaan we buiten de gebaande paden en als het je blij maakt huppelen we een stukje.

Een programma van 10 weken dat nauwelijks iets van je tijd vraagt en het beetje tijd dat je erin investeert, krijg je direct in veelvoud terug. Hoe is dat?

Na dit programma heb jij een tas vol gereedschap waarmee jij naar hartelust, op jouw eigen unieke manier je weg kunt vervolgen. Zonder overdruk, met plezier!

Wat gaan we doen?

Geen programma is hetzelfde, omdat we altijd afstemmen op wat jij nodig hebt.

Enkele voorbeelden van wat je gaat vinden in ons programma:

Z

Ontspanning & ontlading

Z

Verfrissende inzichten

Z

Helderheid over de werking van je brein

Z

Hernieuwde energie & levensvreugde

Z

Gereedschap om het licht en luchtig te houden

Z

Verbinding, vooral ook met jezelf

Z

Veel humor

Wat anderen zeggen

Door de zijnsdagen kreeg je inzichten dat je niks moet en dat het helemaal oke is als je een keer een dag niks doet. Stukje zelfliefde, voor jezelf mag gaan staan en voor jezelf mag gaan kiezen. Dat het helemaal niet erg is om niks te doen

Linda

Ik heb veel inzichten gekregen. Fijn dat jullie de vinger op de zere plek legden. Ik heb daar veel uitgehaald. 

Dit heeft mij het meeste geholpen om mijn hoofd rustig te krijgen en te leren ontspannen.  

Liesbeth

Het heeft mij echt wel dichter bij mezelf gebracht. Jullie hebben mij geleerd om het bij mezelf te zoeken, te vinden. Je hoeft niet meer op zoek, je hebt het allemaal al in je. En dát was echt een eye-opener. Oh ja het zit allemaal al in mezelf! 

Celesta

Wat brengt het jou?

IN Zicht

Helderheid & overzicht, zodat jij stappen kunt zetten die jou gaan verlichten.

Diepe ontspanning

Jij bepaalt nu zelf bewust in het NU welke hoeveelheid druk jij toelaat in je leven.

Creatiekracht

Nu jij weet hoe jij grip kunt krijgen op je leven, creëer jij jouw eigen leefstijl, bruisend van energie.

Investering

Wij zijn in de pilot periode van dit super effectieve programma en dat is heel goed nieuws voor jou. Jouw vraagstukken zijn namelijk uitgangspunt voor de meer in diepte ontwikkeling van dit programma. Je krijgt ook een speciale pilot prijs, namelijk € 375,- (normaal € 585,-)

Aanmelden

Meld je direct aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

15 + 1 =

Heb je eerst nog een vraag? Stel hem gerust hier of maak hier een afspraak voor een gratis en vrijblijvende inspiratiesessie om direct live te zien wat wij voor je kunnen betekenen.