Vrouw ZIJN

Hello Sunshine! Wat fijn dat jij er bent. Zonder er iets voor te hoeven doen, wacht de wereld op jou. Net als de bloemen wachten op de zon, zodat zij ook weer op hun mooist kunnen zijn. Magisch hè?

In al jouw schoonheid en zonder schaamte weer helemaal jezelf ZIJN, dat doen we in dit programma. Doe je mee?

The beauty of a woman is not in the clothes she wears, the figure that she carries, or the way she combs her hair. True beauty is reflected in her soul when she’s being her authentic self.

Audrey Hepburn

Je hebt je lang genoeg aangepast aan je omgeving, mooierd. Nu is het tijd voor jou om schaamteloos jezelf te zijn. Nee te zeggen als je geen zin hebt in een feestje en helemaal los te gaan op de dansvloer, als je er wel zin in hebt.

Leven zoals het leven bedoeld is. Genieten van al je belevenissen. Zeggen wat je denkt, voelen wat je voelt en daarnaar handelen. Trouw zijn aan jouw hart, want dat klopt immers altijd.

Wij vrouwen zijn creatoren. Dat doen we vanuit ZIJN. Ons authentieke zelf om precies te zijn.

Dat is misschien even schakelen, als je jezelf je hele leven aan de kant hebt gezet voor anderen, maar als je de stap zet, dan herken je je leven niet meer terug. 

Wat op je wacht is een leven in vrijheid, op jouw voorwaarden en je zult je meer vrouw voelen dan ooit tevoren. Wat zeg je ervan? Ga je met ons mee op reis?

 

Wat gaan we doen?

De vrouwelijke energie is “zijn”, mannelijke energie is “doen”. We stappen heel letterlijk in het vrouw ZIJN. Vanuit daar laten we je zien, wat jij kunt creëren vanuit deze energie. En misschien nog leuker, je gaat er eindeloos van genieten 

Enkele voorbeelden van wat je gaat vinden in dit programma:

Z

Jezelf & je vrouwelijkheid

Z

Levensgeluk

Z

Bruisende energie

Z

Verrassende inzichten

Z

Creatiekracht

Z

Verbinding

Z

Buikpijn van het lachen

Wat anderen zeggen

Door de zijnsdagen kreeg je inzichten dat je niks moet en dat het helemaal oke is als je een keer een dag niks doet. Stukje zelfliefde, voor jezelf mag gaan staan en voor jezelf mag gaan kiezen. Dat het helemaal niet erg is om niks te doen

Linda

Ik heb veel inzichten gekregen. Fijn dat jullie de vinger op de zere plek legden. Ik heb daar veel uitgehaald. 

Dit heeft mij het meeste geholpen om mijn hoofd rustig te krijgen en te leren ontspannen.  

Liesbeth

Het heeft mij echt wel dichter bij mezelf gebracht. Jullie hebben mij geleerd om het bij mezelf te zoeken, te vinden. Je hoeft niet meer op zoek, je hebt het allemaal al in je. En dát was echt een eye-opener. Oh ja het zit allemaal al in mezelf! 

Celesta

Wat brengt het jou?

IN Zicht

Een feest van herkenning en een helder beeld van wat er mogelijk is als je weer vrouw gaat ZIJN.

Energie

Doordat je weer intens geniet van het leven en van jezelf gewoon mag zijn, bruis je van de energie.

Vrij ZIJN

Je gaat weer helemaal jezelf zijn en daardoor ervaar je een ultiem gevoel van vrijheid.

Wil jij je ook (weer) vrouw voelen?

Als je heel even kon voelen, hoe wij ons voelen, zou je direct starten. Voor dit traject zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je graag meer informatie en/of vast een plekje reserveren? Laat dan een berichtje voor ons achter.

5 + 14 =